Kwaliteit is karakter

Lasbedrijf Ede bestaat uit een eigen team van ervaren Lassers. Onze specialisten werken mee aan uw opdrachten en presenteren zich als medewerkers van uw bedrijf. Ook kunnen wij in onze modern ingerichte werkplaats uw opdrachten uitvoeren. Op deze 2 manieren helpen we mee om tijdelijke pieken op te vangen. Ook kunnen we expertise voor een langdurige opdracht leveren. Daarnaast kunnen we ook reparaties en restauratie van zwembadfilters, hekwerken etc. Uitvoeren.

Neem contact op

Lasbedrijf zorgt voor verschillende bedrijven dat de juiste lasser op het juiste project word ingezet. Wij werken met een combinatie van eigen mensen en een flexibele pool van vakmensen.

Lasbedrijf Ede is gestart door Suleyman Munkaila. Met zijn 20 jaar ervaring als lasser is hij een echte vakman. Naast zijn ervaring als lasser heeft hij veel opdrachten op projectbasis uitgevoerd. Door deze combinatie is hij de man om uw project te coördineren.

De lassers die vanuit Lasbedrijf Ede bij uw bedrijf aan een project werken worden door Suleyman zelf begeleid. Ook kan hij u adviezen geven over de juiste planning en werkwijze om uw lasproject goed en snel te laten verlopen.

Zo was een bedrijf in Ede op zoek naar een gespecialiseerd aluminium lasser, binnen 2 weken was deze lasser aan het werk.

Net zo als bij een bedrijf in Veenendaal: de productie liep 2 weken achter en de planning liep volledig in de “de soep”, maar dank zij de inzet van enkele lassers van Lasbedrijf Ede en het structureren van het productieproces kon er toch op tijd geleverd worden.


Get in touch

Ons
team

Suleyman
Munkaila

Directeur / Lasser

Abdul

Lasser

Roman

Lasser

Azur

Lasser

Ockbay

Lasser

Driss

Lasser

Hassan

Lasser

Frederik

Lasser